SMSUseNet Forum forum index
SMSUseNet Forum
Plaats reactie
EINDEJAARSAANBIEDING <AFGELOPEN>
Cas
SMSUseNET crew

Geregistreerd op: 29-6-2005
Berichten: 2320
Reageer met quote
Dubbele credits (of nog meer!)

Neem je een mobile-xs account en gebruik je dat account op de nieuwe 60Mbit/s snelheid dan kan je daarna gebruik maken van deze tijdelijke aanbieding;
Neem je daarna een Flexi-xs account en geef je daarbij je mobile-xs account op dan wordt je eerste betaling voor het flexi-xs account VERDUBBELD, en bovendien kan je dan ook nog profiteren van de 10% extra bij betalingen vanaf 25,- en 17% extra bij betalingen vanaf 50 euro.

Voorwaarden:
De aanbieding loopt onder voorbehoud t/m 31-12-2013
Je dient het flexi-xs account waar je het mobile-xs account bij hebt vermeld binnen 1 week op te waarderen, net zoals je moet doen voor de altijd aanwezige aanbieding waarbij je mobile-xs account vergoed wordt bij het nemen van een flexi-xs account.

Stap voor stap:
Neem een mobile-xs account via sms of het 0900 nummer. Activeer het account op 60Mbit/s door in te loggen met je accountgegevens op de voorpagina van www.smsusenet.nl
Je bent daarna vrij om een flexi-xs account te nemen, als je dat wilt doen kies dan flexi-xs in het menu 'meld je aan'. Vul in dat scherm je emailadres en je mobile-xs accountnummer in. Je krijgt dan een mailtje met je accountgegevens voor flexi-xs. Log met die gegevens in op je accountbeheer en waardeer dat account dan op via de links naar iDeal of PayPal (of maak een bedrag van minimaal 4,95 over op ons rekeningnummer ovv je flexi-xs accountnummer).
Je betaling wordt dan verdubbeld.

Al een flexi-xs account?
Pauzeer je huidige account en gebruik ook de aanbieding. Je kan je oude account dan weer gebruiken als het je uitkomt.
Bekijk gebruikers profielStuur privé berichtVerstuur e-mail
EINDEJAARSAANBIEDING <AFGELOPEN>
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats reactie